Nyheter

Caption placed here

USBL – stolt sponsor

Boligbyggelaget Usbl er stolt sponsor av Usbl-cup og vil være tilstede med stand både lørdag og søndag. For Usbl er det viktig å støtte nærmiljøene vi er en del av og involvere oss i idrett og andre sosiale arenaer. Vi er et av Norges største boligbyggelag. Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer. Med vår lange erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet. Velkommen...
Read More

Cuptilbud fra Røhne Selmer

USBL cup er mer enn bare fotballmoro for de små. Hvis man er interessert i biler, bør man ta en tur innom markedsområdet i Vallhall. RøhneSelmer kommer og har bilutstillingen med Ford, og tilbyr rå cuptilbud med opptil 100.000kr på nye biler! Ønsker du informasjon om tilbudene kan du kontakte Røhne Selmer allerede nå. Kontakt RøhneSelmer Ensjø på 21505050 eller RøhneSelmer Økern på 22631616.  

Banekart USBL cup 2017

Banekartet for USBL cup 2017 er klart. Kampene skal i år spilles på følgende baner: USBL-bane 1, USBL-bane 2, USBL-bane 3, Kulinaris-banen, Installatøren-banen, Follo Sport-banen og Bolig og Eiendomsutvikling-banen.  

Venteliste USBL cup

Påmeldingssystemet til USBL cup er nå stengt, men det er mulig å sette seg på venteliste for årets cup. Trykk her for å registrere lag til ventelisten. Erfaringsmessig er det noen få lag som ikke kan stille lag, og lagledere fra ventelisten vil bli kontaktet fortløpende.